Det här inlägget kommer inte att handla om modellbygge. Jag har helt enkelt tagit mig an ett bygge i naturlig storlek. Jag har köpt en veteranbil. Ett renoveringsprojekt minst sagt. Chassit på bilen var i bra skick men sätena var raka motsatsen. Trasiga och angripna av möss, äckliga rent ut sagt. Till en nyare bil är det lätt att hitta bilklädsel men till en veteranbil är det inte lika enkelt. Det måste vara någon som kan som gör jobbet så nu letar jag med ljus och lykta efter någon som kan den som killen på den här filmen gör.

Först tänkte jag prova själv men insåg rätt snabbt att jag troligen inte har tillräckligt med kunskap och definitivt inte en symaskin som klarar av jobbet. Så jag följer mitt vanliga motto, man ska göra det man är bra på och det man inte är bra på låter man någon är bra på just det, göra. They make me look good som Pia Sundhage brukar säga.

(Visited 10 times, 1 visits today)